Referenties


Lees hier wat collega's en vrienden over mij te vertellen hebben. Neem voor verdere referenties vooral contact op via de knop Contact

Hedwig de Leeuw den Bouter

In de periode waarin wij hebben samen gewerkt heb ik Ruud leren kennen als een gedreven en klantvriendelijke medewerker die zijn werk met grote inzet heeft verricht. Ruud was een gewaardeerd collega door zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Gert Landzaat

Als naaste collega heb ik Ruud leren kennen als iemand die altijd zowel de verbinding zoekt met de klant als met de collega’s en daarbij regelmatig met creatieve oplossingen en ideeën komt. Daarmee een toegevoegde waarde voor elke werkgever.

Petra Manders

In de jaren dat ik met Ruud samengewerkt heb, heb ik hem leren kennen als een sociale en hulpvaardige collega. Altijd vrolijk en positief. Heel creatief op het gebied van fotograferen een hobby waar hij naast zijn werk erg druk mee was.

Joke de Jong

Hardwerkende wereldgozer met briljante ideeën!

Susanne ten Doesschate-Boekelman

Betrokken en creatief!

Johanna van Wensem

Hart voor de zaak!

Matthijs Jansen

Is sociaal en is zorgzaam!

Angelika Peperkamp

Ruud is klant- en oplossingsgericht, integer en bezit een heerlijk gevoel voor humor. Een prima aanwinst voor elk bedrijf!

Sandra Babukhan

Ik vind je erg sociaal en samenwerkingsgericht werken. Zachtaardig, maar met een duidelijke mening en principes waar je voor staat. Creatief en avontuurlijk, je hebt lef en bewandelt je eigen pad.

Elske Polen

Ik ken Ruud van het werk bij de SVB. Samen met hem en een aantal andere collega's hebben we het Servicecentrum PGB op poten gezet. Daar we met een kleine groepje zijn gaan pionieren heb ik Ruud als collega maar ook als vriend beter leren kennen en ervaren wat hij allemaal in zijn mars heeft. Het feit dat we daarna ieder ons weg zijn gegaan maar nog steeds regelmatig contact hebben geeft aan wat voor een fijne collega Ruud is geweest.

Paul van den Heuvel, Projectleider MediaDrome Molenpoort Nijmegen (Directeur voormalig TV Toys Museum)

Al sinds 1997 kennen Ruud en ik elkaar. Sinds de Flippo expositie die hij met drie andere studenten bij ons in het TV Toys museum in Dieren, als afstudeerproject, heeft gerealiseerd. Het feit dat we elkaar al bijna 20 jaar kennen zegt wel iets over zijn persoonlijkheid. Ruud is een prettige hardwerkende man, sociaal en staat altijd voor je klaar. Behalve als hij weer op een van zijn ‘bijzondere’ reizen is. Maar dan is het altijd weer een feest als hij terug is en een enorme hoeveelheid fantastische foto’s heeft gemaakt. 

 

Tijdens het bouwen van de flippo expositie 1997 werd al snel duidelijk dat Ruud, nauwkeurig, serieus en professioneel werkt, zowel zelfstandig als in groepsverband.  Het is nooit saai want zijn manier van humor is aanstekelijk en zorgt voor een ontspannen sfeer. Al met al een prettige collega en een goede vriend.