Wat biedt Ruud?

1.     Inhoud en creativiteit. Ik werk graag mee aan de ontwikkeling van de organisatie waarvoor ik werk. Ik maak hierbij gebruik van de ervaring die ik bij eerdere werkgevers opdeed, maar ook van mijn eigen inhoudelijke kennis en creativiteit. Ik leg graag verbanden tussen verschillende onderdelen van HR en daar buiten en denk met de medewerker mee om tot een oplossing te komen bij problemen en bijzondere omstandigheden. Hierdoor is het voor mij makkelijk om zowel ”in als out of the box” te denken. Om dit te kunnen doen, ontwikkel ik mezelf graag binnen de organisatie.

2.     Ervaring: Ik heb tijdens mijn 10 jaar als salarisadministrateur veel ervaring opgedaan met meerdere softwarepakketten, waaronder ADP Composer en recentelijk AFAS Profit en Insite, maar ook met het Office-pakket (waaronder Word en Excel). Ik werk me verder snel en met plezier in op voor mij nieuwe software-pakketten en cao’s. 

3.     Servicegerichtheid: Ik help mijn “klanten” binnen het bedrijf met veel plezier en vind het leuk en belangrijk om servicegericht te werken. Het gevoel dat ik iemand met goede service op weg heb geholpen maakt mijn dag.

4.     Communicatie: Ik zet mijn schriftelijke en verbale communicatievaardigheden makkelijk in om informatie vriendelijk maar duidelijk bij de klant te laten landen. Ik zoek hierbij vaak het onderlinge overleg tussen mijn collega’s en mijzelf op, omdat dit de communicatie sterker maakt. Ik heb hierbij meer dan tien jaar ervaring in het voeren van correspondentie, zodat het opstellen van brieven en contracten voor mij geen probleem is. Ook heb ik ervaring met het opstellen van standaard correspondentie om de klant zo volledig en efficiënt mogelijk te informeren.

5.     Sociaal gevoel: Ik draag erg graag bij aan een prettige, maar professionele werksfeer door een gezonde dosis humor. Een goede samenwerking met mijn directe en indirecte collega’s is voor mij erg belangrijk, zowel op sociaal als inhoudelijk gebied.