Wat zoekt Ruud?

1.     Een sociaal bedrijf. Ik werk graag voor een bedrijf dat een sociaal doel dient, maar ook een mensgerichte instelling heeft. Dat ik als Medewerker personeels- en salarisadministratie mag bijdragen aan de kerntaken van het bedrijf vind ik erg belangrijk. Verder geloof ik dat een sociaal bedrijf ook voor zijn stafafdelingen een afwisselende, sociale en inhoudelijk interessante werkgever is.

2.     Een baan met inhoud. Ik hoop dat ik mee mag helpen bij het steeds verder verbeteren van werkprocessen en service. Voor mij is hierbij persoonlijk contact belangrijk. Processen moeten niet alleen efficiënt  verlopen, ze moeten (binnen kaders) de klant ook het gevoel geven goed en prettig geholpen te zijn. Ook denk ik dat ik veel zal kunnen leren, waardoor ik me verder zal kunnen ontwikkelen als medewerker Personeels- en Salarisadministratie in een richting waarin ik mij thuisvoel.

3.     Samenwerking en teamspirit. Het feit dat ik samen met mijn collega’s een bijdrage mag leveren aan het bedrijf waar ik mag gaan werken geeft mij het vertrouwen dat ik naast mijn HR- en salarisachtergrond ook mijn inhoudelijke kant mag gebruiken. Ook in het verder helpen van een organisatie is creativiteit tenslotte belangrijk om naar andere oplossingen voor problemen te kijken dan de meest voor de hand liggende. Verder vind ik het idee dat ik dit samen met collega’s kan doen erg fijn. Juist vanuit samenwerking en overleg kom je tot betere werkprocessen die breed gedragen worden binnen de organisatie.